Thursday, December 23, 2010

Hitam Kaler Penyelamat... Kaler Kau?

Pink? Purple? euwwwww.... sangat tak IN tuk cik.. Berperasaan badan sangaaaaaatttt gemuk okk.. plus feel so gigirl...and gigirl looks sooo lembik. and lembik person so merimaskan. boleh?

Badan tengah mengembang bukan masalah.. Pedehal... tutup ar ngan baju hitam. sebelum dpt balik cutting badan selesa. Cik rasa kurang konfiden level sekarang nie..

dah la, gelak la... cik tak kesah.. :))

Arghh, nak outing pun takde mood sekarang ni. korang ada tak perasaan macam ni. Dah dah la makan mengarut ngarut pastu nak blame berat naik. memang shit shit lar .. wahai nafsu makan ! janganlah bermaharajalela lagi.. goooo syuh syuhhhhh !


hitam


Dah gemuk kena ar pandai cover pose..
kalau tak tersembul isi isi lemak


korang yang pernah gemuk dulu sure tau pose gini
amek beg cover perut
budget boleh tutup perut 5 bulan
kannnn
(kurusnye kawan cik...kau tak normal ea?! )



lipat tangan pun tak selesa
lemak mengembang dengan jayanya
(babe, jeles tgk kau pki baju merah.. aku pandang je baju aku kat almari tu )



syhhh, jangan cakap pape
yeye tau...
nak SEDAR DIRI balik la ni :(

1 comment:

azy said...

ada gaya...caya laaa....hehe...
babe, tu bukan kurus tp chubby2 ckit...huhuhu...