Thursday, December 23, 2010

Toto Sport Fitness Guest Lagi...

Budget dengan sehari datang kat sini boleh workout bakar lemak la.... nan hada...

Tengok Jam la. 830 baru nak lokleh lokleh..
malam okehhh

Last last,

setengah jam di sini


tak smpi lima minit disini
serupa dikerumuni penghisap rokok tegar..
Tak IN ar ngn cik

Pembakaran lemak tanpa usaha. Er, malu nya nak cite.. budget badan peluh peluh tu lemak tanggal la.. motip?

Supaya kepala saiko cakap 'ye, sebenarnya supe tule ngan ko workout jugak. Berpeluh apa'... ada tak mainan minda macam ni. Rugi tak blaja Psycology dulu..

tapi sauna ni sesuai kalau ko tengah stres... release tensi jugak tau.

and the result,


Ada perubahan tak? ke sama je...
ke lagi mengembang

Nak dapat terus badan Jue Aziz tak dapat la.. santa claus pun tak perkenankan wish cenggitu.. tapi timbang ada la turun sekilo. Ni sure turun air punya. takde dehhh lemak la la tu boleh pecah. kannnnn

Patut la lari sakit pinggang. upper body besar dari lower.. so tak balance punya badan. Macam makcik 50an pun ada gak. Macam dah mengeluarkan 3ketul anak pun ada jugak.. :( sedihnya tak reti jaga badan. Kalau dari dulu sedar diri takde la badan mcm ni.


Terima kasih daun keladi invite cik...lagi..  kau memang best.
'Takyah la ajak orang lain pi gym. cik kan ada'...
nada tak malu.




~ Ajak join taknak, free free sume nak.. :P





3 comments:

azy said...

sauna ngan steam best lg steam kot....tp mmg la asap dier bagai kan asap okok....hehe...

i LIKE the picture...sugar bugar saja..hahahaha..

Mimy Hamid said...

free mmg la..besttttttttttt..tp aku free pun malasssssssssss..camno

june said...

cik bertuah sbb lower body cik kecik.. senang nak cari sluar.. saya kaki size kayu balak.. susah sgt nak fit dgn apa jenis sluar pun.. sgt sedih ;( bila la nak kecik kaki nih.. jeles dgn cik tau...