Thursday, November 25, 2010

Kesah Kedai Jamban Lagi :p

Aritu kita dah tengok promosi restoren TBOWL... menyelerakan bukannn,..tak tahan tengok komen korang.....

Hahahaha.,

Kali ni mari kita saksikan kesah sebenar restoren ini..

Marihhh....

Muka hadapan kedai. Cik berada di Mamak Village. bersebelahan ngan TBOWL... Ada sit dalam dan luar. Euwww, berselera! mau lagi menyelerakan?

marihhhh

Set kerusi yang menarik bukan. Kalau letak kat tengah laman nie mesti cantik
takyah berebut berak waktu yang sama

Rasa rasa tengah makan nak terberak. Bukak menutup biru tu. Boleh makan sambil uk uk. :)


Pengunjung setia restoren ini. Eeh, macam ofismet cik ar..
"allu, u makan sini mae?"
Spy intipan terbaek di celah pokok daun... hehe
Sila lihat mangkuk kuning atas meja tu...
hmmmmm


Lagi pengunjung setia yang tak perlu di sangkal...
weh, apesal korang tak dok kat jamban hah?
rugi wooo
info terbaru,
gelas diorang atas meja tu pun bentuk jamban. cuma style panjang dan tinggi.
tuk punggung yang tirus kot..


Ni snap-an gambar sebelum order cik sampai. Sumpah masa makan kat Mamak Village tu muka cik ngadap depan je. tak toleh ke kiri langsung. Nasib ada pokok dedaunan jadi pagar antara dua restoren. Kalau tak maunya cik loya2 tang tu jugak.

~ Sape tokey kedai ni memang cik band siap siap.. Ko sangat pengotor... Ciss







4 comments:

Cik Adek Manes said...

naseb toilet bowl tue besinar-sinar.. kalau berdaki, bekeladak.. err..

tpi mcm agak feel je tgk ur ofismet menyental mkn kt ctue.. hehe..

kredit kat photos ala-ala spy tue.. nampak sangat stalker terhebat hoccayyy.. ! muahahaha.. !

Cik Shu said...

Tak sanggupnyer nak makan kat tempat mcm tu. Hilang selera.

azy said...

hahahahaha.....berseleranya mereka menjamah makanan itu...euwwww...how come la diorg ade perasaan nk makan dlm "toilet bowl" ?

SURIA AMANDA said...

opps...kalau Lisa sumpah x masuk..biar la murah mcm amna dan servis baik pun....mimpi ngeri..