Tuesday, November 23, 2010

Terlalu Kreatif Sampai........ Hurmmm

Semalam lepak kat Mamak Village Sungai Wang. kedai mamak yang punya ice blended sour sop paling sedap diabad ini. Harus try lain lepas ni. Takde menarik pun. kedai mamak bese2 yang korang boleh jumpa kat mana mana. cuma ini bersih gred A.

Yang kepelikan terserlah adalah restoren sebelah. cik dapati begitu ramai pengunjung tiba. Siap beratur tunggu giliran di serve. hmm, mungkin something interesting.

Nama kedai dia,

T.BOWL

Hidangan Istimewa,

wow, banyak pilihan disini


Burger-Istimewa-Dicalit-Tahi


Udang-Lemas-Dalam-Mangkuk-Jamban


Cacing-Kuning-Berserakan-Dalam-JambanPink


Cis-Kekuningan-Pasti-Cirit-Special

Antara komen Pengunjung Setia,


'Feel seperti makan di jamban rumah sendiri.. nyummmy' ~ Ah Man bukan nama sebenar


 ' Sedap sehingga Daging lekat di celah gigi ' ~ Mommy Swee Leng

' Mommy, saya nak terberak. Boleh berak sini?' ~ Swee Leng


Ada 3 Branch Di Malaysia, Korang boleh try..

:P











7 comments:

Ain Nak Kurus said...

alamaklumlaa.. depa je laa yg g amkan kat situ... kembang tekak aku makan guna pinggan mangkuk jamban... apa daaaa

myoliza said...

oo,..dah ade cawangan kat mesia yer,dulu ade tgk kt fwd email,..pelik2 kn org nii,terlebih kreatip..,..burger tu kira ok, lagi colorful xder laa cam taik,..lalu ke nak makan dlm mangkuk jamban,..huhu

KuraKuraDiBawahCawanKaca said...

gile ahh.. bapak geli aku makan dalam jamban.. lepas habiskan makanan dalam jamban tuh, bleh berak terus.. nama lagi jamban kannnnn..

NoVemBerLaDy said...

yucckkksss.. xlalu tgk..!

Cik Adek Manes said...

deco wat I teruja.. tpi nak masuk dalam bersantapan, mungkin pikir sampai ke sudah kot..

pearls.. said...

lawaks giler cikk...

mynameismy said...

blog walking..;)