Wednesday, August 24, 2011

Sekitar ofis Mental (akan tidak lagi)


Kalau korang terlalu kat CM ni. kau usha usha la bangunan tinggi. Ada satu bangunan yang terletaknya ofis mental cik xxx (suatu ketika dahulu)...mueheheh

Akhirnya, Cik bakal meninggalkan ofis ini.. Kalau korang terkeje kat sini. Stress dengan boss dan staff staff mental. Kalau rasa nak terjun bangunan ke hape. Sila tatap pemandangan indah Kuala Lumpur dulu sebelum bunuh diri k. (if jeee)

Kuala Lumpur.... Ahhh, nyamannya udara
itu bangunan takaful, jalan lrt tu menghala ke KL sentral



itu lrt pasar seni, Stesen komuter Kuala Lumpur, dan belah kanan Hotel baru (tah bila nak bukak)



itu kuil, dan hujung tu Uo Superstore (kau tahu,time lunch atau lepas keje cik singgah sini beli coklat)
Tapi kann, orang Uo cakap (bukan OU yea, itu kat damansara) bulan 9 ni UO dipaksa tutup. kerajaan nak wat ketapi bawah tanah. Ini stesen utama dia. Macam KL sentral tu jugak la. So, bustand klang sampai UO ni akan di runtuhkan. Sedih!



Itu pos besar, kubah biru tu masjid, sebelah dia ada TV AjHijrah..


CM belah belakang, so tak dapat snap.

Gambar ditangkap di tingkat 15. Kalau kau ada ura ura Fail untuk teruskan hidup. Meh sini terjun bangunan. Bukan cik nak ofer ke jalan neraka. Cuma nak ofer tempat tempat menarik di KL ni yang boleh putuskan riwayat kau.

hehehe. Ok. Selamat beramal.. Teruskan hidup k walaupun tangan hancur kena mercun..

Ok cow!


2 comments:

Mimy Hamid said...

dulu form 4-5 aku tusyen area CM..so puas la mentawaf CM dan sekitarnya...hehehe...skrang nan ado...rindu pulak aku..UO tu dah ada sejak zaman aku sekolah..tak de hapa pun tp ok la nak singgah beli..oh stu ketika dulu

Bicikut said...

ni mesti keje hebat2 ni,hihihi