Wednesday, June 22, 2011

Hello Si Stalker..

I know u just a normal person. Nak usha blog orang tapi dok diam. Dalam hati teringin nak nasihat macam macam. Pastu komen tapi letak anony..,

Apesal? kau takut dengan bayang bayang sendiri ke.. Komen buruk takut, kang kena sembur balik. ea?

U better look your own life before leave a comment. Sebab life kau tu pun kadang lebih kurang sama je dengan cik.

If life cik ni kau banyak nak komplen, kau komplen dulu diri kau. Pastu kalau rasa kau betul baru komplen jugak pasal diri cik.

Sebab in the end of the day. Cik akan baca komen kau. yang baik cik amek, yang berbaur jelesy cik letak tepi.

DONE


3 comments:

La dOLcE mEa_nAtt said...

xbek komen jatuhkan orang...kalo komen semangat membina ok la jugak...cik xxx teruihkan menulis kami suka...

Mimy Hamid said...

biasa ar tu.mulut puaka...org pengecut like that la...

Jia said...

wow..sabar2.. kes stalker2 ni ade kat mana... dalam dunia dia..dia jek btl.. plg penting dia mmg seorang yang pengecut.. jenis org yang xbrani kena sound balik..