Monday, May 23, 2011

KONGSI


Sabtu lepas tengok cite ni. Boleh ditonton untuk satu cerita melayu yang tiada pembaharuan dengan lawak yang biasa ditonton.

The best part is bila keluar panggung terus cik lupa ingatan akan cerita ni. So boleh labelkan cerita ini sebagai Filem-Yang-Mudah-Dilupakan.

Good job to Farid Kamil. U did a great job..

3 comments:

EZAN IDMA said...

ahhaaa kebanyakan feedback seme tak best, sy tak tengok lagi.

Mimy Hamid said...

aku dh tunjuk komen ni kat laki aku..dia ttp gak nak tgk..haishhhh

Orchid said...

my fren cakap..xbesh...asik gado bunuh...kecoh jap kepala mikir citer nie..harus aku tk pegi nengok kalau jln citer camnie..tapi my fren cakap NKTM dari 10 bintang dia bagi 9.5/10...uiii keterujaan sungguh. Aku gak tak berkesempatan g nonton..aduss