Friday, April 15, 2011

fesyen Tudung lilit lilit untuk perempuan gemuk

ada orang kata.. kau tak pakai tudung kau jangan memandai komplen orang yang pakai tudung.

Weh, apa pulak stetement ni. suka hati la pendapat orang. ada mata tengok. ada hati berkata kata. Ada kepala boleh pikir. kannn.. oo, konon kau pakai tudung tu segala kelakuan kau tu suci sangat la.. Weh, no offense k. perangai kita sama tala je. yang pakai tudung belum tentu alim kucing k.

Ahh, tak kira. cik nak komplen jugak. Ini bukan kau point kau bertudung atau kau free hair. Ini soal fesyen. Apa kejadah fesyen tudung sekarang lilit2 mengebang menyusahkan diri. Bukan kau je nampak terseksa tapi mata mata yang tengok pun terseksa.

Ini pendapat cik. Kau kalau comel pakai apa pun cantik. ok yes. Ada cermin kat rumah kann. Perhati dulu from head to toe kau ni kategori mana. Kau kalau kategori gemuk please la jangan pakai tudung lilit lilit serabut tu. Ya Allah, sebobot giler. Baju dah la nampak kai nbalut nangka pastu kepala lilit tak pin. tak ke tak semunggah itu namanya. Ni konfirm... mangsa fesyen..

Ok, telek dulu diri bila nak kuar rumah k..

bye

4 comments:

Anonymous said...

rumah diorang ade cermin.. tapi bagi diorang gaya cenggitu adelah coooollll serta lawa.. bullshit ahh!! mau nyer tersangkut kat pintu LRT tak ke tercengkik leher sendiri..

budak2 sekarang bukan ikhlas bertudung.. berfesyen je lebih.. ikut trend.. tudung with legging???!! what the hell???!!!


-KuraKura-

Mimy Hamid said...

oo ko pun sama ek rimas...hehe aku pun...rimas beb nengok lilit terbengkok sana sini...simple is nice kan

cik enaaaaaaaaa gebu....^_^ said...

kalau orang tembam pakai belit2 memang macam seksa jer tengok...kesian kan sebenarnya, diorang nak bergaya tapi macam tak berapa kena...

kalau tengok gadis yang cun melecun,selim melim, pakaila jenis apa pun tudung, semua orang akan puji cantik....

bapingBola said...

hmmm, bagi intan sekiranya tak senang memandang lebih baik beri nasihat. Bukan mengaibkan seseorang. ^^