Tuesday, April 19, 2011

Basah Kuyup Kesurupan..

Hujung minggu lepas lagi sekali cik tidur umah kawan nak main swimming pool..

habis main air tu cik dan kawan pi kedai beli barang tuk masak tengahari. dengan basah kuyup then dibaluti tuala.

nyonya kedai tu tanya "ORANG MYANMAR KA? ITU BARU LEPAS TRADISI MAIN MAIN PANCUT  AIR?"
kami berdua geleng..
"TAK! ORANG SINI."

datang pulak india hantar katon rokok..
soalan lain "ORANG SABAH KA?
kami geleng lagi..
"TAK! ORANG SINI."

anggap je pujian.. (bersangka positif) heh....  yang kami ni perempuan comel putih melepak. tu pasal kata dari SABAH.
yang MYANMAR tu..erk, no komen! KEJIAN kah itu?

pelik ke basah lencun pi kedai?

aah, pelik la. buang tebiat jugak la.

dah kalau naik umah dulu nak turun balik semata pi kedai sejengkal malas. tapi still tutup apa yang patut tutup la. tutup dada yang sedang kebasahan dengan tuala..

biaq pi la.. bukan diorang cam  cik lepas nie. Ayat 'ada aku kesah boleh diguna pakai'

ada berani buat macam  cik basah kuyup pi kedai? ada ada.....?






1 comment:

Mimy Hamid said...

ada...aku !!! hehee