Tuesday, December 28, 2010

Jue Aziz Kenapa Kau Jadi Macam Nie

Ko nak tayang apa babe !

Cik memang marah sebenarnya. Tapi hal ni serius memalukan kaum hawa. k la, cik bukan la baik sangat nak nasihat orang ni semua. Cik pun bukan la tertutup sangat. tapi ini dah melampau. Adeh, Jue... napa lah ko jadi begini... baju ko ni anak buah aku hak umo 5 tahun pun belum tentu muat pakai tahu.

Pernah ar tanya kat kawan lelaki cik. comel tak Jue Aziz? dan pe pendapat diorang. 'boleh la.. part lain slim, yang part dada tu... nampak macam tak terbawak...' ha, amek ko pendapat lelaki. Dia tengok tang tu je. dah tau lelaki obses part2 tu jangan ar lagi nak show off.. dah dah, sume tau aset ko tu bernilai..

Jue, malu weh aku canang kat sume orang ko icon body yang aku nak. Tapi ko dah calar sedikit perasaan obses aku kat kau...

~ apa beza artis Malaysia dan Hollywood?
jawapan : tiada beza.. kurang kain, kurang benang, tayang tayang tetek


blah ar.... cik langgar bahu ngan korang pun sebelah mata cik tak pandang.
Pendapat cik byk Artis Malaysia otak sempit.



3 comments:

sahromnasrudin said...

saya sembang dgn urg uma psl isu nie..dia ckp.."agaknya diorang tunggu bukak semua kot baru rasa seksi" huhuhuhhu

KuraKuraDiBawahCawanKaca said...

minah ni memang sexy wooo.. masa dia bercinta ngan jehan miskin kan dia macam over giler berpeluk sakan.. body dia kira montok ahh.. perangai ko jangan ikut..

Mimy Hamid said...

aku like like statement last mcm tu...artis mmg ntah hapa hapa