Tuesday, December 28, 2010

28 Disember 2010... Aku Masih Muda Okk

Hari lahir dalam erti kata sebenar adalah tarikh kita dilahirkan ke dunia. Jadi ulangtahun ini patut di sambut bersama mak. Ayah pun yea jugak. kalau ayah tak letak sperma kat mak. kita takde nye lekat kat rahim ibu. Jadi kita sebagai anak kena berterima kasih kat mak ayah.. (Mak, orang nak bagitau time kasih lahirkan orang...ayah, time kasih terbesarkan orang) heheheheh

Tepat jam 12 pagi mesej2 menderu masuk. Biasa la orang glamer :D... Pastu ada pulak ex ex yang kol.. Pe kes korang kol cik. haaa? (ini lah tanda bila kita orang baik, ex ex akan carik kita balik bila diorang rasa diri bersalah dan takleh hidup tanpa kita. KONON) ~ muntah la korang baca ayat cik nie... :P

Tengah bersiap pagi tadi, mak kol wish happy birthday. Tahun ni dapat ucapan spesial

" Selamat Hari Jadi anak mak yang ke-25. Dah tua, tak sedar diri lagi ke. bila mau kawen? Jangan garang sangat.... lelaki takut dekatttt... takut nak masuk meminangggg... "

hah, pang sebijik. Pagi pagi dah cite jodoh.. Ni ayat tak terucap. Nak puaskan hati, ucap kat sini je la..

" Mak ! part jodoh ni mana leh paksa. sebab tekanan sebeginilah orang terpaksa menggedix perlu kahwin walau orang rasa selesa je hidup membujang sekarang nie. Takde sapa larang orang nak buat apa. Takpe, satu hari orang cium katak. biar dia bertukar jadi putera raja. Nanti orang kawen ea"

ouh, tambahan.. lelaki zaman sekarang ni tak sama seperti lelaki zaman 10 ke 20 tahun ke belakang mak oii... Kualiti sudah low laaa.... mau kualiti kena sabar sikit... :)

Kondisi kesihatan cik tak stabil dari semalam. Sakit tekak, badan panas, perut gastrik. Ouh, mungkin nak membesar kot. beralih tahun. hehehe. Tapi ku gagahkan jua pi ofis semata nak tunggu wish wish dari alam maya dan ofismet. hehehe.. niat menyimpang biase la kann.. dari keje yang melambak lambak ni.

Cik wat kek batik. itu je yang termampu tuk menjamu ofismet, hosmet dan boss kecik yang nak benti hujung bulan nie. Harus pandai timing agar poket tak kuar banyak sangat. Hahaha, terserlah lagi sifat sebenar. Jadi lunch tadi pi farewell merangkap birthday cik. Ala, makan KFC bayar asing asing. tak effect mana pun. Nyesal cik kuar dari perut mak hujung hujung bulan gini. Takde sape nak belanje cik :(

Dan tahun ni jugak, cik terima wish paling banyak sepanjang hidup. Percaya tak? percaya lah kalau taknak percaya pun takpe. Dari rakan hosmet, ofismet, studymet, rakan alam maya FB Blog V*, dan rakan sosial..owh, tidak lupa jugak dari ex ex. hahaha, tak menang tangan ucap time kasih.. Korang memang rock la.. time kasih menyerikan hari jadi ku..

ok bai,
nak berganyut ngan scandals lama lama... seminggu ni free.


~muahahahahaa














5 comments:

myoliza said...

selamat ulangtahun cik, semoga tahun baru beri sinar baru,yer.moga dapat suami yg terbaik disisiNYA.amin

Shahrina My said...

Selamat Hari Lahir Cik. All the best for 2011. Hope you can find your truly ever & ever prince charming yang nek mercedes. Kuda dh tak men dh..hehehe

Orchid said...

Hepi Bufday Cik.. semoga dimurahkan rezeki,, berjaya dalam kerjaya..berjaya dalam mengapai impian itu..ucapan omak tuh ada bonarnya..dolu2 pun den dapek ucapan ghupa gitu..sadisss dengo..hahaha

fatim M said...

hepi belated b'day..moga terus b'bahagia..dan bahagia dunia + akhirat...

Mimy Hamid said...

hepi besday beb...moga murah rezeki panjang umur...beb rileks la bab jodoh ...aku pun kawen hujung 20an tau...enjoyss