Wednesday, October 27, 2010

Nak Tengok Jugak!

Sabtu ni Piala Malaysia kat Bukit Jalil. Negeri Sembilan vs Kelantan. Siapa cik sokong? nope, tak sokong mana mana. Tiada kaitan di antara 2 negeri ini. Pahang dah out. Melaka? hmmm hampeh..


Rindu suasana nih

Cik suka tengok game live. Happening weh. Game atas padang dah tentu lah kann. Game kat sit penyokong pun tak kurang hebatnye. sumpah seranah maki hamun diorang boleh menghiburkan hati cik. huhu


Mercun, botol mineral tuju kat FRU yea. tu nasib kerusi takleh cabut tu

Abang FRU yang mantap. Kena tambah lagi anggota masa kat Bukit Jalil. Kot kot penyokong gaduh lagi ke. Tegakkan lah keamanan negara

~ kekanda di medan perang..adinda di medan sepi... sama sama berjuang..sama sama berbakti...lalalalala~

hahaha

Salute kat penyokong Kelantan. Serius Bersatu Habis

Kelantan ni sanggup bergolok gadai nak support. Serius menghidupkan Piala Malaysia. Tahniah Kelantan masuk Final. Sebab tu tiket naik jadi RM30 pun tak jadi hal. Sebab FAM sure penyokong kelantan akan beli punye. kannnn... environment dok kat kerusi kelantan memang best. Pengalaman tak dapat dilupakan.

Tapi, harus diingat. setakat sokong je kalau Pemain kat padang tu main tak berapa nak Yoyo o tak guna juga. Jangan lupa Negeri Sembilan pun kuat jugak. Ingat tak Final tahun lepas?

Pape pun, enjoy the game sabtu ni. Jangan ada kes buruk lagi yea. Penyokong dok diam diam tau.

~Walau bagaimana pun, sape nak bawak cik pi Bukit Jalil ni. huwaaaaaa, takde kawan. sape nak pi ngan cik.Angkat tangan!


huwawaaaaaaaa, takmau la tgk kat tv jeeee

6 comments:

ain gojes said...

nk ikut...huuu

Mimy Hamid said...

huhuhu tunang aku beria nak gi..malas aku..kang tak pasal kena pukull..hak hak

EZAN IDMA said...

anda di tag.. http://poppetedma.blogspot.com/2010/10/jom-join-contest.html

KuraKuraDiBawahCawanKaca said...

hahaha jom ahh pegi bakar kerusi.. tapi tiket nak dapat susah giler.. kat KB jual 40 hengget!!

alaa biasa ahh.. final tahun lepas geng negeri sembilan yang pompuan provoke buat muka n keji2 bile kiteorang kalah.. terus kena raba.. bodoh! dua2 bodoh!

eh ehh aku ter'emo' lak..

Syidah said...

tgk tv doh la yer!

Anonymous said...

weiii maghi arr join.. jadi penyokong kelate laa wehh pahtuh bulih kito jupo.. kalu mu jadi penyokong nogori, sek2 aku gi katok laa kalu sek aku kaloh.. muahahaha

pahtuh bulih join aku nocat2 supo kero;)

cik XXX, ko paham kan?

-KuraKura-