Friday, September 3, 2010

Branded Girl

Apa reaksi anda kalau ayat begini di beri kat anda? ENTRY BRANDED DULU KALA

Antaranya,

Petang ni Atie nak pegi Jusco...(berlagu ekor di belakang ayat sambil menyambung) sebab atie ada voucher 140 ringgit semuanya. Nak shopping apa yea?

Beg ni Bf Atie belikan...(berlagu ekor lagi) kata bf Atie ni satu satunya design kat Malaysia...

Brownies ni Atie dan Bf Atie yang buat. Walnut dia bukan walnut biasa tau? (pertanyaan yang ingin dijawab sendiri). Walnut ni kawan Atie kat oversea belikan.. Tu rangup.

Aduyai, pening ada orang macam ni dalam hidup. Kadang tak amek port pun. tapi telinga ni nak campak mana. dah memang lekat kat kepala.

Paling kurang sopan pun cepat sumbat earphone kat telinga.

'Maaflah, ahkak tak pandai pakai branded dik. ahkak malu pakai branded. tak mampu wehh.. kalau ahkak pakai branded pun ahkak tak cite kat orang. Sampai ada orang aim bau ahkak macam sabun dik'

~ merendah diri amalang mulia

1 comment:

KuraKuraDiBawahCawanKaca said...

weiii handbag raya ko tahun ni Chanel ke LV? or prada kot.. paling cikai tangkap ahh Coach.. ngeh! kasi lempang je.. baling lemak sama dia!!