Thursday, August 19, 2010

Bau Macam Softlan ke Downy Cenggitu...

Masuk ni dah dua kali. Dah dua kali tau..
' xxx basuh baju pakai sabun apa?'
'sabun? bese bese je. nape?'
' Bau macam softlan ke downy cenggitu. Tahan sampai ke petang ea bau dia'...

Oh apakah perasaan ini. Patutkah cik marah. ke nak sedih. Ni perfume aku lah weh. Setelah berabad tuk mendapatkannya. ENTITI BUKTI DI SINI . Bersengkang mata menabung semata mata nakkan perfume ini. Alih alih orang kata bau cik macam SABUN?!!!

Mahal lah weh. Dah lah 75ml je. Harga boleh dapat 2 perfume original tahu. Boleh kata bau dia macam sabun. Adakah cik yang taste terlalu tinggi atau hidung ofismet ni yang berkerak.

arghhh, Baik guna shower gel cap palmolive. calit calit pastu pi keje.

2 comments:

azy said...

erm..mgkn idung dia x biasa ngan PERFUME mahal...huhu..kan..kan..bese bau sabun je..hahaha...

Anonymous said...

perfume bau berbeza kat tiap org,bau bdn ko plus perfume mahal jadikan bau die mcm downy ,cube ko bagi aku lak try mesti bau lain,hehehe