Tuesday, July 13, 2010

Happening Rupanya Tengok Bola Live

 sebahagian penyokong selangor

Liga Super Di stadium Shah Alam. Perlawanan antara Selangor dan Kelantan. Keputusan seri 1-1.

Bahang Piala Dunia dah berjangkit ke Bola Sepak Malaysia. Terus terang cakap cik bukan peminat fanatik bola tempatan. Tapi layan jugak tengok game ni sabtu lepas.
Nilah first time cik tgk bola secara live. Atte, sebelum ni takde sape nak ngajak. Tup Tup, member cik ajak pi tgk. apa lagi... Time ni la nak tgk lelaki2 tak dok diam, gelagat penyokong ekstrim dan gila gila. serius lawak. hahaha. Time ni jugak toilet perempuan lengang tapi toilet lelaki siap kena beratur. Time ni jugak nisbah lelaki lebih ramai dari perempuan. Ingatkan lelaki semakin pupus rupanya tak. haha,

*Jangan ditanya cik duduk sit penyokong mana. Tapi penyokong manakah yg siap dibekalkan FRU dan sebagai nya. Hahahaha

2 comments:

Syidah said...

pegi jugak yea!..hehehe..sebelah cek la ramai fru..biasalah, kalau ada yg mentaliti rendah..malu beb!

ShaEyna Shah My said...

seronok jugak g tgk bola. yang paling besh layan jerit. Hilang tension jap...hehehe