Thursday, June 24, 2010

Mamat Ni Curi Perhatian Cik

Cik Bukanlah Peminat fanatik bola. Tapi tau la bola sepak tu apa. cara main camana. Kenal la sikit2 player dia. Nak kata demam piala dunia tu tak la sangat. Tapi terjebak jugak bangun awal pagi nak tengok bola. Walaupun highlight kat tv1. Astro Supersport tak langgan pun. kang tak jadi keje.

Tetiba Mamat ni jadi perhatian. Cristiano Ronaldo. Main Tuk Portugal. Apesal tetibe dia berlegar dalam mimpi cik nih?!.. Lagi pulak Ngan si Fafau Hot tu selalu jerit2 nama cristiano. owh, hensem rupanya.. patut la

Takla hansem sangat tapi selepas dia menyengih after bola masuk gol masa portugal menentang Korea Selatan. Cik terus aim dia. Memang berlagak punya senyuman loh. Gol last tuk portugal. Hambek ngko, 7 ngan telur ayam. 
Senyuman tu macam berkata, 'ek eleh, belum seminit gol ke6 dah dapat gol ke7. Kacang giler lawan ngan Korea. macam main ngan budak sekolah je'
Ha, kire camtu la dia punya senyuman.
Memang...**** ar.

Tapi, bukan cik marah. Cik sukee..tetiba dia masuk dalam list player kegemaran cik.
HuHu...


Tak Senyum mcm bese je, Dah Senyum...ops tergoda plk

4 comments:

KuraKuraDiBawahCawanKaca said...

aku rasa dia senyum pasal gol dia kelakar.. dia kan bawak bola gune leher.. pastu pass kat kaki sendiri.. sepak and terus gol.. memang gol tuh kelakar.. tapi mamat ni memang sweet..auuuwwmmm

cik xxx said...

ko ni jumpa abg muscle ketak2 ko mengaumm..
jumpa abg bola pun ko nak mengaumm gak ke...
haha

KuraKuraDiBawahCawanKaca said...

aku takleh tengok lelaki.. menggeletis lebih lalu mengaum..

cik xxx said...

soo gatal lah u,