Thursday, May 6, 2010

Apehal La Ko Nie Cik..

Tadi lunch cik kuar pi atm. cucuk2 kuarkan RM******, nak pindah duit dari akaun HLB ke Maybank. ok, cucuk duit dah setel.. pi plak kat cash deposit, tekan2 masuk duit...hah!! duit tak cukup?! biar betik..suh mesin kire 2x tuk kepastian.

Tanpa berfikir panjang, terus ke kaunter tuk membuat laporan. ok, isi borang..staff tu blablabla..ok setel.
Then pi blk kat cash deposit nak masuk RM byk tu. Pastu, slot menunjukkan.....Eh, apasal cukup pulak! apasal tadi tak cukup?..

kesahnya,
RM50 dan RM10 bercampur.. tadi pi tgk kat amount note RM50 dikire je. memang le tak cukup. tak cmpur lagi note RM10... Yg 2nd time pandai pulak mata ni tgk amount kat bawah skali...

Adoyai, nape la ko Cik. buang masa pi report bagai, confident pulak tu kata Atm tak cukup bagi duit.

Perlukah Cik:
a) Pi balik Maybank cancelkan report then termalu sendirik
b) Just call then bercakap ngan person in charge tapi hbskan kredit fon
c) Wat dunno je

readers sekalian, apakah jawapan di atas

* 'Sumpah aku malu berurusan ngan kerani tu lagi. Tadi yoyo o. Mesti dia pening carik kemana hilang duit aku tu'
:-P

6 comments:

myoliza said...

awaitt lagu tuu cikk,..
akak tumpang gelak jerr laa,...
biasalaah kdg2,dtg jugakk angin fenningg,tuu...hahaha ;-D

Dzulfikri zulkiflE said...

dapatkan alamat kerani tuh,anta surat mintak maap...huhu

azy said...

hehehe...kalo i..wat bodo je...tgu depa call kita je la...hahaha....~kalo nk ikut client sengal cam i la~

tasyanadia said...

nk tumpang tnyer
nk beli cd jilians jurulatih big loser tu kt ner ek
sy pon nk kurus gak
pastu nnti kalo awk senag2
leh x bg senarai diet awk kt sy
tlg ek
sy diet tp mgkin slah diet
ni mail sy

miss_tasya310@yahoo.com

Deeya Dzul said...

cik xxx... congratulations... wah... dah sangat kurus... tahniah... berjaya dalam diet atkins... cam ner cik xxx makan eh... kasi tips skit... nak turun gaks nie... peyesssssss...

tahniah sekali lagi... me tumpang happy... me nie rasa dah makin jauh dgn my diet... sob sob sob...

teruskan cik xxx... i know u can do it... by the way... u look very cute nowdays...

cik xxx said...

tasyanadia,
cik ada postr entry pasal DVD JM tu..

Deeya,
tq yea. ala perjalanan masih jauh lagi ni. berat ideal memanggil manggil..huhu..

cute? hahaha, malu lah..