Thursday, April 29, 2010

Sebelum Dan 'Belum' Selepas

sempat snap b4 pi keje

Adoi, perut takleh cover lor

Cik: 'Ada Perubahan Ke? Aku tengok Sama Je..'
nan Ado..

Ni sume gmbr Sebelum
Gmbr Selepas sblm raya nanti hek

* Gmbr pada 27042010

9 comments:

myoliza said...

phewiiit,,chaiyok! chaiyok! cik...
usaha tangga kejayaan,.sikit jam lagi ,,..bertukar laa ngan idola cik tuu,...yg penting kita rasa loose ;-D

cik xxx said...

haha, jgn nanti kat luar org igt cik ni Jue Aziz..
kihkih

ShaEyna Shah said...

salam cik,

selalu baca cik punya blog. ade perubahan yang ketara... selalu workout dengan JM yer... all the best cik... aja aja fighting....

cik xxx said...

shaeyna,
TQ... ;p malu cik

ShaEyna Shah said...

Cik,

ape yang nak dimalukan... sy pun ngah berdiet ni.. tapi berat tak turun sgt, lebih kepada berotot sebab wat JM exercise... I like... Yang syoknya member2x opis ramai yang tegur dh kurus... hehehe...

cik xxx said...

shaeyna,

berotot ke? ada tak mcm Kwn Jillian yg negro tu ( belah kanan Jillian workout part 1)...
Best gile tgk badan dia.

cik berjaya buang lemak timbul2 kat belakang badan ni. rasa lega sket tgk blkg dah flat skt. lengan pun kecik skt dah.

cik ada post comment kat blog awk. baca ek

harun said...

wow nampak lah beza dari mula2. respek lah cikxxx!

ShaEyna Shah said...

Cik...

belum smpi tahap tue lagi tapi nmpkla shape dia... puas ati tau... sy dh reply ciknye komen... tak berapa rajin nak update blog so selalu tak berpenghuni...hahaha.. ne link sis rahimah: http://jomkurustoday.blogspot.com

banyak info berguna...

cik xxx said...

shaeyna,
owh, akak rahimah ni ke..
penah la usya blog dia.
mmg superb kan result dia. sgt beza dulu n kini.

yg penting sihat. jgn diet lagi tak sihat udah