Tuesday, July 19, 2011

Oat Milk Shake M Dzul


Baru pagi tadi minum. Rasa dia nyum nyum.... pisang. takde gambar lak nak bagi tatap

Resepi yang masih fresh (padahal da sebulan kot) . Takyah surf tenet kalau kau jenis simpan resepi dalam kepala dan expert di dapur.. ececeh!!!

Oat Milk Shake 

Susu Low Fat
Natural Yogurt
Olive Oil
Madu
Oat
Pisang
Ais

Blend semua sampai sebati. Pastu togok minum. Sesuai time pagi

Cik tetibe sawan nak buat Milk Shake ni walaupun blender rosak (baru semalam beli baru), tak dapat pisang yang berkenan di hati (sanggup import dari Pekan 2 tandan)...

Semua adalah gara gara

melihat aksi M Dzul yang cuak jadi chef

oh oh oh i semakin meminati u..

tunggu naa, sat lagi ai aplai keje kat Tv3..
Nanti kita leh langgar langgar perut...


huhu (*mode gatai)


7 comments:

Mimy Hamid said...

semua menu ok tp ada pisang tu...ala spoilt la....aku tak suke pisang...


p/s beb macahang n bachang sama je...

N a d i a said...

M Dzul tuh sapekah?

pearls.. said...

tu ar..
nak tanya gak..
m dzul tu saper ek???

mimi.. rugi tak makan pisang.. pelawas tu...

syahirooAhmad said...

ntah.. mdzul nih sape? dzul budak atkins tu ke?

cik xxx said...

KORANG,

BUKAN DZUL ATKINS LA. INI M DZUL PENGACARA TV3.CITE MHI TIAP PAGI...

ALAHAI, DA LETAK GAMBAR TU..DZUL YG PAKAI JAKET LINE MERAH TU

KORG TAK BUKAK TV PAGI2 EK :p

pearls.. said...

ahaks..

kerja la cik..
mana der sempat tengok tv pepagi..

kalau tak kerja pun..
sah2 membuta jerk kerjanya pepagi tuh..

bangun pagi.. dah bukan time siaran MHI tapi dah siaran WHI...

ahaks..

noradzlina.kamdani said...

wah..mcm sgt best..Mdzul ni ari tu lari 2 km masa promo Feel Good run siap ade urut2 kaki lagi dr tukang urut import....