Friday, June 10, 2011

'Kau Bila Lagi?'

Ini Sedutan Dari FB

klik tembam tuk baca lebih clear

Apa tidak kena dengan perbualan ini,

1. Budak kecik dari baby ada akaun FB.. tak nampak tu profile picture.. Hebat!!!

2. Mak mak moden tayang anak kat FB.. and add status " My son dah pandai mengagah... ouch!" " My Daughter dah pandai baca buku" "My sweet baby pandai makan bubur"...etc ~ what do you think about that?

3. Nak bagitau yang I am happily-ever-after after married (before married im not, maybe?)

4. Soalan ' Kau bila lagi?'..sangat tak relevan.. Kalau orang tu dah sampai jodoh kawen la dia...

5. Kalau Malaysia ni beradat 'Perempuan MEMINANG Lelaki' rasanya takde la kot andartu terlajak kawen lambat kann.. Masalahnya perempuan tunggu lelaki masuk minang. Adakah soalan ini sesuai dituju kat perempuan? fikir fikirkan...

~ Kesian kat kawan aku ni. di gasak soalan paling bodoh.. Weh korang korang a.k.a member.. kan dah tau yang dia tak jadi bertunang aritu!! pegi tanye 'kau bila lagi?' apesal.. takde sensitiviti langsung. cet!

2 comments:

Mimy Hamid said...

kawan kau ke ni...tapi bab ni biasalah orang ada anak kannn...hadap je

cik ena gebu....^_^ said...

sokonggggg....selalu ada soalan 'kau bila lagi?' sampai tension jadinya...huhuhu...
kalau la orang2 yang tak kahwin ni tau bila jodoh sampai senang la nak jawab soalan 2....