Wednesday, June 1, 2011

Fans Saiko


Kau mesti banyak pengalaman bercinta kan kan kann.. Yang tengah lamun cinta sure ayat kat blog jiwang yang amat. Nak tunjuk kat public yang hati telah dimiliki. Yang dah ada suami dok diam diam k. Sebab korang dah habis zaman HOT MARKET..hikhik.. pi carik ketiak suami sekarang. cium lama lama :P

Cik dengan cinta umpama kutub utara dan kutub selatan. Tidak diketahui bila ia bertemu.. Ewahhhh... Nak ke baca ayat ayat cinta cik.. Muntah la korang..

Cik tak pernah bercinta. Ini fakta serius! percaya? tak? suka hati kau la.. Cik tipu pun bukan kau tau kannn..

Tapi tapi tapi,,, yang minat cik ramai.. :) :D

Pernah sekali tu, cik kenal dia kawan atas kawan. Cik berkawan dengan Eid (bukan nama sebenar), Eid bukak FB cik. Pastu si Seth (bukan nama sebenar) lalu kat belakang (lokasi ofis) tertengok gambar gambar cik. si Seth mintak kirim salam ke cik.. apa lagi salam perkenalan la.. Ini kisah tahun lepas.

Tahun ni punya cerita. Si Eid tanya cik dengan Seth ada pape tak. Sebab dia perasan gambar cik ada kat meja dia, gambar cik ada kat purse dia, gambar cik jadi wallpaper destop dia. gila tak terperanjat! Si Eid tanya bila nak makan nasi minyak. Apa la si Seth mengarang cite kat Eid nie.

Seth pernah la koling koling mesej mesej. tapi tiap kali nak jumpa mesti salah sorang tak jadi. So, memang takde jodoh lah kannn. Untuk berkawan tak salah tapi untuk bercinta alam maya camni.. erk, Cik jadi ngeri.

Kau siapa tiba tiba nak print out gambar Cik TANPA mintak izin.. Kau tengok gambar cik kau jadi sangap ke? atau kau ada cerita disebalik gambar gambar cik?

Korek punya korek, bekas tunang seth sebijik sejiban rupa cik. So, Eid bagitau tiap kali dia cerita pasal cik kat Seth, Seth bergenang airmata (tak sempat nangis, bergenang je). bekas dia dah pun kawin dengan orang lain. Tu la, kan dah kena kebas. lambat sangat

Apa, ingat bila cik tau macam ni jadi lembut hati terima dia la.. nope? let it be as kawan. Sebab dia pengecut. Kalau betul betul lelaki, dia sendiri akan cerita kat cik. Kenapa harus guna orang tengah. Cara kau approach pun tak kena gaya. Apa kau rasa bila muka sama tu perangai pun lebih kurang la dengan ex tunang tu. nope?

Minat sikit sikit sudah la, tak perlu dok tatap gambar cik hari hari.. Ngeri tahu bila dapat tau ada peminat macam nie. Dah macam orang saiko pulak.

~ Simpati Diri Dulu baru kau tahu bagaimana untuk bersimpati orang lain. Itu pasti!





6 comments:

erin zuraini said...

mmg mimpi ngeri kot lau tau de org yg minat giler kt kite tahap saiko!!!
dasar!!!

N a d i a said...

perghh..


siap buat wallpaper desktop tu! terbaik ah.

jangan dia seru-seru nama Cik malam-malam sudah! ;p

si tuan putri kiUt said...

huhuhu seth dan eid!...hihihi

Anonymous said...

pasan la ko cik.

cik xxx said...

erin,
saangat! smpi msk dlm mimpi..

nadia,
tu ar pasal. takot dia bwk gmbr jumpa bomoh je

putri kiut,
itu adalah bukan nama sebenar. hikhik..nora elena punya penangan la nieh

anony,
ko jeles?~ hehehe

Anonymous said...

hehe jeles la.. i ni xpenah ader peminat misteri pun.. Uuuuu...