Tuesday, May 31, 2011

Botox Ker..


Bila jumpa member lama, harus lah bertemu dengan komen first..

'e eh, kau dah berubah'.... sama ada ini statement puji atau keji. kau kena tanya member tu lebih lanjut k.

Kawan cik ajak minum. so ok la.. pi la minum. tengah sembang sembang tu.. cik perasan dia kemain tatap wajah cik.. bukan time bersembang je. time senyap sunyi pun mata dia tetap tatap cik.

Then dia tanya,

" Maaf la tanye xxx. u pakai botox keee?" 

WTH punya soalan.. u whattt? Kau nak cakap yang pipi aku kembong aka gemuk atau kau betul betul nak maksudkan yang aku guna botox? ha?!

Apa kau ingat pada usia 26 cik perlukan botox tuk menegangkan kedut kedut tua? ooo malu wokeh

Apa kau ingat ketegangan asli ini disebabkan bahan bahan terlarang yang mahal tu ke? still tau halal haram weh. Apa kau tau ke isi kandungan dia injet injet tu. tah tah lemak babi dia campur skali.

Oo okk, assume je yang muka cik sekarang licin halus bak belon. Tak macam dulu banyak jeragat n jerawat. its a positive site kannn. Bley? Daripada cik pilih pi botox baik cik pi marie france bodyline. kurus bak Erra fazira baru best.

Think logic beybeh.. bila badan mengembang pipi juga mengembang. Itu normal.

Tapi bila badan kurus kering, tapi pipi mengembang. Itu pelik..

Ce kau tengok ARTIS sekarang. especially usia senja senja ni. yang tak berapa laku tu. Sume berusaha tutup kedut dengan botox.
maka jadilah bibir mulut ikan, dahi flower horn, hidung hanger baju, pipi bengkak kena sepak..

Dan bila wartawan tanye, jawabnye 

 "oo no no, i tak guna botox botox ni. I still boleh bezakan halal haram."

sigh... tengok pun tau. apa kau ingat penonton ni bodoh.. kau lagi bodoh tahu


9 comments:

erin zuraini said...

hahahhaaa..kompom terpancar muke tanda soal mmbr cik tue an...
mesti muke dye nmpk lg tua dr usia dye...sbb tue dye jeles ngn cik...hahahaa

cik xxx said...

tapi dia lelaki

erin zuraini said...

owh yeke...!muke dye cmne lak??
adakah berkedut+berjerawat??

cik xxx said...

dulu licin. sekarang ada jerawat.. jerawat gatai agaknya. hahahaha

fatim M said...

takperla..itu tandanya muka cik lagu cun dr muka dia...dia jeles muka cik gebu mcm tu..sbb dia kata cik botox.. hehehhehee

N a d i a said...

Aiyo,

dia tak dapat bezakan ker orang yang pakai collagen / botox tuh mukanya macam mana?

Cik gebu sangat tu, itu pasal dia ingat pakai botox. keke.. tak pun dia geram tengok pipi cik. ahaks. ;p

Ha, soalan Cik tu.. tinggi saya antara 154 - 157cm jer.. tinggi Cik berapa?

cik enaaaaaaaaa gebu....^_^ said...

waaahh..muka cik licin sampai orang ingat pakai botox eak...hehehe..

mesti tegang giler kan muka cik..

cik kena berbangga..harus berbangga sebab ada orang sedar muka cik licin dan tegang...hehehe...bukan semua orang ada kan...=)

Mizz Coki said...

Haahahah. suka entri ni. oh ya, I did promote you in my blog so pls cekidaut!

Entri Terkini:
P.H.A.T!

Mimy Hamid said...

beza botox cer ko kerut dahi..berkerut..sah bukan botox..tu je jawapannya