Friday, February 11, 2011

Polar HR

Hari ni internet macam siput B***. Terngut ngut pastu refresh banyak kali baru ok..

Hei Telekom, staff korang tak buat keje ke.. awat server sini asyik problem je lately. ~nada seorang boss..ngahngah

Sudah la tu marah, cik oi. Jangan marah nanti cepat tua. Bila tengok cermin sepertinya ada kedut diwajah..Dah tua ke..? takmo lagi... nak kawen dulu... :(

Ok, berbalik pada gambar entry lepas... hehehe, cik lama idam benda ni weh..Usha usha usha..dah berada kat pergelangan tangan cik pun :D yeahh!! tak tido malam nkoo.. Dok gode gode tengok function apa yang ada..

Kenapa cik perlukan ni bukan la untuk menjadi atlet. Bukan jugak menjadi Safee Sali. Eh, apesal main tuk Indon, takde negara lain ke nak tunjukkan bakat. Bangga la tu setakat over the sea. Ceh.. kerat jari la lepas ni banyak laser tala kat muka kau pulak. Ok, enough membebel. Selingan...biasa la...

Sejak 2 bulan lepas. bila cik workout je degupan jantung laju dari kebiasaan. Ni bukan biasa biasa macam cik workout selalu tu. Yang amat hampir collapse. Bila peluh percik hebat tu. Asma mesti datang. Asma ni jenis datang dia attack terus tak bernafas. Macam ada orang cekik.. Gila ah.. oksigen oksigen

Jadi, function jam ni cik boleh pantau setiap masa heart beat sepanjang workout. Pada masa sama boleh pantau kesihatan cik jugak. Taknak sampai maksima rate. 80% je cukup. .. Lebih dari tu mau sakit jantung pulak kang. Ada sape sape oferkan diri bawak cik gi HKL?.. Jadi cik boleh pantau time bila workout hardcore time bila kena slow down.. huhu

Jam ni akan di set setiap kali sebelum workout. Habis train nanti dia show Duration, Calories, HeartBeat Average n Maksimum, Fat Burn, Fitness (ni cik taktau menatang ape. Tengah gode lagi carik dia nak show apa)... Gila ah, heaven betul analyse badan sendiri..

Ingat nak amek kaler hitam merah. Tapi kata Fitness Concept tu, itu new model. mungkin In Stock bulan depan. Mungkin stock takkan sampai sampai. Cilakak... saje je kannn suruh cik beli kaler lain. Pastu pastu pastu, masa beli kannn.. cik try sarung dulu. kot kot tak muat tuk tangan cik. Pastu dah sarung datang adik FC tu nak setting pape yang patut. Jam kan kecik kann.. dan jarak kami adalah saaangat rapat.. Auwmm... best la bau ko dik.. Perfume ape dik.. of cos la lelaki..dengan perempuan takde nya cik bergedik begini. ouh, adik comey..nanti ahkak koling koling u eh.. nasib baik kau muda tau. kalau tak jam tu jugak ahkak takel.. nyum...

Ni lah kaler yang cik idamkan tu..


smart look


takde rezeki..takpe ar, kaler gold pun ok what. :( macam mainan je cik tengokk..

~ Takpe ar, yang penting lepas ni rajin workout..

2 comments:

ain gojes said...

cik beli berape RM eh? kt mana? nak jugak cari next month..

N a d i a said...

Brape rege nih Cik?
Macam bestt jer.. boleh gak pakai walau tak rajin workout. ngaaahahaha..