Monday, January 10, 2011

Semakin Pelik Dengan Jue Aziz

Mungkin dia dah boring imej baik kot.

Atau mungkin dia tanam azam nak pakai merepek repek sebelum umur 30

Ataupun dia sedang dilamun cinta dengan mamat metal..

cik semakin tidak mengenali Jue Aziz. Yang dulunya icon tubuh yang cik idam idamkan..

rambut, badan, imej, baju... semuanya nampak comel dimata cik. tapi...

Hari ke sehari, macam nak carik icon badan lain pulak.

Mengenangkan watak Jue pun dah berubah. Badan pun dah jadi tak comel dek baju baju yang...hmmm..

NOT NICE TO SEE lor...


nampak liar


:(

7 comments:

ain gojes said...

ni jue ke?ingatkan nabila huda.

sahromnasrudin said...

konfem pakwe dia mamat indie band hahahahah

Faizaharis2 said...

die ni sakit kot?? hahahaha....

Syidah said...

dah tgk td...ingat kan nabila huda..rupa2nya bukan dia. nabila pun apa kurang seksinya

N a d i a said...

Macam bukan Jue Aziz dah.

Hmm..

noradzlina.kamdani said...

ala biar la....cik jgn la kecik ati..amik jek org len jd icon

Mimy Hamid said...

ko mmg peminat setia jue aziz...aku tak kenal tau dia time ni...ko bg tau br aku tau ..la ni ke dia..awat rambut pendek