Thursday, January 6, 2011

Bunga Api New Year Dalam Kenangan

Tiap kali new year..cik akan berdengkur dulu sebelum tepat jam 12. Ape ke hal nak celebrate kann.. Tiada kepentingan. Tapi tahun ni mengidam fire work aka bunga api. Mungkin ni tahun terakhir sambut secara solo. Eh!

Walau demam + semput. Eh, sume lengkap lah.. ko nak apa? hingus pun cik boleh kasi free..

Lokasi KLCC


Sebelum gerak.. tutup mata tu sign TERUJA


Gila penipu cermin ni. Nampak Panjang dan tirus..
Khayalan belaka.
Jangan ar percaya tengok cermin di malam hari



Kau nak pi mana pakai gini? Mengedate? Tengok bunga api je pun..
Tusuk jantung jap ayat ayat gini ditelinga..
Gasak ar, aku ngidam pakai gini time demam biar ar. nampak aku sihat sikit kannn..



Bila ada kahak hijau kat dada. Semput harus lah kann.. siap beli ubat ventolin kat Guardian. Adeh, makin sesak dada ni. Carik air hot dengan harapan paru paru kembali warm. Tak jalan jugak.

Haih, punah harapan tengok bunga api. Belum lagi bersesak dengan orang ramai kat taman dah tunjuk sign semput. Marilah balik. kita sambut new year kat rumah je. kang pengsan ada ko sanggup usung aku.. tak kannn!



3 comments:

ain gojes said...

wahhh..very the cantik.

Mimy Hamid said...

ko macam kurus je beb...huwaaaaaaaaaa..cantekks

hamba Allah said...

Salam dik, akak pernah terbaca satu artikel pasal sorang lady yg ada masalh asma and byk lendir di tekaknya,dia guna infrared sauna hari2, seme lendir and asma dia hilang...