Monday, November 29, 2010

Sport Toto Tempat Gambling... Cik?


Selain Fitness First dan Celebrity Fitness, fitness ni pulak cik terjah.. Di invite oleh ofismet sebagai special guess hari sabtu lepas.


Muka orang sedang menunggu. Citt, boleh boleh tak suke tunggu orang.
Jadi try datang lambat. cis, last2 terpaksa tunggu jugak dia..
takpe, guess artis terpaksa sabar menunggu, jgn lagak diva yea kawan kawan

Fitness ini berada di tingkat 6 Berjaya Times Square.
Datang la..

Peralatan yang ada. Equipment dia sikit tapi lengkap. boleh la nak rebut rebut ngan orang bila weekdays. boleh berlari atas treadmill smbil tengok star movie


view dari pandangan atas. Toilet dia kat atas. Lupa lak nak snap dalam toilet dia. Macam bese ada jamban, bilik mandi, sauna, bilik stim, hair dryer dan loker macam bese la.

Tempat ni comel je. kalau time ramai tak tau la berebut camane. Masa nie cik pi hari sabtu. weekend tak ramai orang katanya. Menurut kawan cik, kelas selalu dibatalkan. atas sebab musabab trainer selalu train tempat lain. Boleh ea camtu.

Fees dia sebulan RM100, tiada kontrak, jadi boleh terminate sesuka hati tapi kena bagitau awal la. Deposit bayar RM400, dan 3 bulan seterusnya takyah bayar. Dia tolak duit deposit tadi. pastu, towel tak disediakan. bawak dari rumah yea. Pastu, kalau korang tak kisah dengan nama dia atau sumber bisnes dia yang lain lain tu. sila join. Sebab fees dia agak murah berbanding fitness lain lain kannn..


Decision is urs..



2 comments:

Cik Adek Manes said...

haha.. ! harituh I pon survey gym nie gaks.. ade sorang guy yg jage kaunter tue, bley tahan rembes gaks.. xtau ar skang mamat tue ade lgi ke idak..

EZAN IDMA said...

akak cute :)