Friday, October 15, 2010

Tanjak Pengantin Lelaki

Peringatan;
Ini bukan blog travel yea. Bukan cik nak menunjuk ke mana cik pi dan update di sini.
Cuma nak cite benda ni jer..


Pose Maut Kegedikxan

First time woo pakai tanjak pengantin. Sebelum ni nak try tapi malu nak mintak. Nasib baik pengantin lelaki ni member cik. Si pengantin jugak tolong snap kan.. harap pengantin pmpuan tak iri hati melihat kemesraan kami. huhu

Eleh, depa dah selamat jadi suami isteri pun. tak berperasaan nafsu pun ngan dia...


3 comments:

kok oda said...

tgk gambar ni, I cannot help but to think..
cik ni nanti dah kurus sure lawa..

nanti dah kurus la. hehehe

azy said...

hahaha..pengantin lelai n pompuan mmgspoting abis!...i like..

Mimy Hamid said...

tak lama lagi ni...huhu..amin