Wednesday, October 20, 2010

Ngeng Punye Cik

Pernah buat keje gile. Buat dulu baru nak pikir? Ni hah contoh paling ngok ngek. Tapi fun..


Patut bangun mandi pi keje tapi cik... berada suatu tempat di pertengahan minggu. Hari Rabu yang hening

'Jom kita pi Genting!'

Dan yang lain kata 'Jom'...

Mari kita lupakan baju kerja yg telah di iron... mari kita amek EL bersama sama.. dan mari kita lupakan jalan ke ofis.. mari kita lupakan masalah diri seketika.

Moh la kita,
Genting Here We come...


Serius tak ramai orang, cik main game2 tu sampai taknak dah. Kalau pi weekend harus bosan menunggu berjam jam nak main satu game.


Pirateship ni naik 4 kali. Takyah turun beratur balik. Dok je kat situ tunggu next round.. Perasaan?... tak berperasaan!



Cik berduet ngan sorang kawan yang sama tak berperasaan macam cik. sume game main. Solero, cyclone, rollercoster, buai pusing2, flying dragon.. kami tak takut pada ketinggian.. Tapi solero dah tak laju. rasa menjunam slow slow jer.. ahh, tak thrill. tapi masih tak jejak pungggung. View kat atas 10 sec tu Terbaek! 2-si-penakut pulak main buai budak2..Dowh, tak thrill. rugi bwk diorang. Asyik duduk je tunggu 2-Tak-Berperasaan main.


Makan makan beli kat bawah. murah dan sedap. kat atas tu apa yg sedap. mahal pulak tu. Ada ke megi cup RM5.50. tak berkhasiat!



Tan Tin Tun tak pi keje harus lah pelik kann. Satu ofis tanye apesal tak datang. Ada aku kesah! Akibat aktiviti ngeng yg tak di planning tu datang keje Khamis meja menimbun keje. Pastu pakGuard cik pun marah nape sanggup tinggal keje semata pi Genting. 'u takkan paham dear.'

Serius bulan ni hormon cik tak betul. Semuanya Malas. Malas nak keje, Malas nak tidur, malas nak mandi, malas nak makan, malas nak workout, malas nak sembang... tah lah weh, angin meroyan ke hape. But thank kwn2 sanggup EL temankan cik Chill out kat Genting.



~ pakGuard = ?

7 comments:

Anonymous said...

waahhh artisss.. cantik ko ni.. sweet!

eh ehh aku dah pandai memuji laaa.. hahaha

-KuraKura-

Ain Nak Kurus said...

mcm mana pak guard leh tahu kamu gi genting?? pelik sungguh.. adakah pak guard itu gelaran untuk insan tercayang??

cik xxx said...

ain nak kurus,

tettttttt.... haha

Anonymous said...

wahhh hebat laa Ain nak kurus noleh teka sapakah itu pak guard..

aku ingat ko ni memang berskandal ngan pak Guard..

best laa kau bercinta ngan pak guard.. nanti boleh main senapang dia tembak2 orang sesuka hati.. dia guard bank ke kedai emas;)

weeiii aku cakap serius ni.. tengok! muka aku berkerut, kening bertaut dua," Cik XXX, anda nampak cun semasa di Genting dan sangat sylo sekali"..

tak sabar nak tunggu transformasi kau menjadi Jue aziz.. weii suara kau ade kahak2 best macam Jue tak?

-KuraKura-

Mimy Hamid said...

hebat ko ber el bagai...aku tak dapek la nak macam ko...kang aku el tetiba pastu berjinba gini ..harus esok dtg keje bos aku buat muka..nyampah

::@.L.I.N:: said...

wah syok nooo....g genting...

Cik Adek Manes said...

cik ! awat tak tegurrrrrrrrr..??

siyesli anda kelihatan sangat hawt.. !

eyy ! kaki kecit.. ! jeles I.. !