Wednesday, September 22, 2010

Time Time Ni La Dia Buat Hal

mp3 rosak...huhuhu
bengong la. time time ni la nak rosak. maka sunyilah hari hari ku dalam lrt pegi balik keje. dah base telinga biasa sumbat. Tak sumbat rasa lain matam pulak. adeh,

Lagi haru bila acara LARI tiada sumbangan lagu kat kepala. AHHHHHHHH...tidak.. nanti tak semangat la nak lari. dari 80km/j jadi 30km/j. org belajar keta lagi laju lari tahu. Malu la camni.

Alaaaaaa... camne nak settle masalah nih. harus cari jalan penyelesaian secepat mungkin nih!

'Black, ku mengharapkan miracle.. ko sembuh la sendiri. tuan kau malas nak cari baru.'

5 comments:

ain gojes said...

cik xxx duk area mana?kalo dekat kita jumpa je la, xyah post.ain

cik xxx said...

wangsa maju. lor, cik dah pos semalam. alamat yg ain bagi tu la. ain dok mana?

ain gojes said...

ooo,kalo dah post xpe la.hehehe..keje kat cheras.g naik lrt turun kt maluri.

cik xxx said...

loh, dekat jerk.
takpe, nanti balik kg. tuptup ada hadiah misteri. ain tentu sukeee..

nanti bila bila kita set dating nak. klu ain sudi la

ain gojes said...

ok2..bole je...hehehe.apa2, cik bgtau je.