Monday, August 16, 2010

Terima Kasih Daun Keladi Korang

Assalamualaikum..
Hai blogger. Walau sekarang pc ofis guna IE dan menyelowkan cik tengok blog blog korang tapi cik tetap cek walau tak dapat tinggalkan komen disitu. Percaya lah cik tatap baca. :-)

Terima kasih pada yang selalu baca blog SIMPATI DIRI DULU. Terima kasih pada kak Hana, kawan kawan blog dan anonymous (silent reader). Korang kawan kawan maya cik paling best lahh!. Ada jugak orang baca blog ni. Tah apa apa perempuan ni merepek still ada orang baca. Cuma catatan biasa. Nukilan Cik yang normal yang mengharungi hari hari biasa macam korang jugak.

Ko jangan kata silent reader cik adalah kawan cik kat luar yang kenal. Weh, jangan baca la weh. Korang jangan tau luar dalam isi hati aku. Syuh syuh! sila baca blog lain yang lagi best dari blog aku. Jangan risau, aku tak kutuk korang kat sini. Yang pasti, sorang je kawan cik yang baca. yang lain di HARAMkan tahu.

Tahniah pada NURUL AIN kerana menjadi penview ke-10,000. Nanti cik pass hadiah ek. Tengah pikir nak bagi apa. Paling lewat pun sebelum raya. Sori buat kamu ternanti.

1 comment:

Nurul Ain said...

ok xpe...thanks cik.