Friday, July 2, 2010

Pendapat Orang Terdekat Cik

apa anda rasa kalau?;,

" xxx kalau kurus mesti lain,kan" sepanjang hidup cik sudah 6 orang  bagitau ayat yang sama. ni cerita bennar.

"Mesti dah tak comel, kelakar, happening, ..blablabla. muka pun nampak serius je nanti"  yeke?

"Mesti dah tak boleh hang out macam ni ngan xxx klu xxx kurus" owh apakah ayat ini,

"sebab Mesti ramai lelaki tergila gilakan xxx"... wow

" xxx jangan Kurus la camtu!" mendoakan Cik GEMUKXs selamanya ke?

PATUT LA SMPI SKRG TAK KURUS2. RUPANYA ADA ORG MENDOAKAN CIK COMEL SENTIASA.

haih

2 comments:

myoliza said...

cik,
chaiyok! chaoyok!,..yg penting bukan nak kurus tapi berat IDEAL kan,..;D

biasalaa,..bila kita gemukk, org tanya,..tak nak cuba kurus ker..?? tapi bila dah kurus,..org tanya,..u mau kurus lagi kerr,..x cantik laa!
pulak dohh, kan,..hehe, yg penting kita capai berat ideal utk diri kita,senang dimata kita, coz saya diri dulu kan, cik. ;D
yang penting sihat.

Mizz_NuHa said...

no..no..no...
diorg x bg kita kurus sbb diorg tau kita ada potensi nk jd hot babes..hahahahaha
keep going...