Thursday, June 17, 2010

Brokoli Si Daun Keras





Mula Jatuh hati dengan brokoli. Kasi Kukus atau rebus sat. Pastu nyum nyum depan tv. Sangat Heaven.

Tapi awat kat JJ harga mahai sangat. Macam la tanam kat oversea. Kat cameron berlambak je






* Ok, Nak sihat jangan banyak bunyi. Invest sikit apa salah nye. Dulu beli McD mahai tak bising pulak yerk.

6 comments:

kok oda said...

suke kukus. warna die cantik je bila siap. tak hancur jugak kalu stim.

myoliza said...

cik,
beli yg timbang tuu,brokoli china,..ker murah sikit,yg packing mahal....;D
lama dh x sopping kt JJ.

mcm2 ade,..chicken slice pun ade, romaine lettuce dia fresh, per pack rm2, yg pack cameron tu semua mahaiii,x yh beli...belanjawan berhemah,takper yg penting value for ur money ;D

cik xxx said...

myoliza,
selalu akak sopping sayur mayur kat mana?

myoliza said...

cik,
skrg x buat menu salad,so beli sayur mcm bayam,kobis,b.kobis,taugeh,tomato kedai mamak bwh umh jerr,. sambil beli ikan. ;D

myoliza said...

oo,..cik brokoli yg timbang tu, ade kt situ gak,JJ,buah2 and sayur timbang,..cik perasan,tak

cik xxx said...

perasan, tapi bukan sama jeke.
dah siap packing tu dah letak harga. cik tgk yg belum timbang tu harga per kilo lebih kurang je.

Lagipun cik slalu fast sopping. Capai mana yg sempat.

lama2 kang ada je beli memacam