Monday, April 26, 2010

Bukan Menghina Cuma Membina

Masalah Cik paling ketara;

1 - Disebabkan ada keta cik malas betul bergerak menggunakan kaki. soo malas tika ini.

2- Rumah di tingkat Ground floor tika ini, disebabkan asthma kronik jadi management Uni suh dok bawah je. Motip, senang nak usung pi spital. hahaha, soo makcik dlm gmbr ni.

3- Baru tak barulah gambar ni. Tika ini berat cik telah mencapai 103kg. Wah, still bergaya lah. Masa ni sape nak tukar tayar keta cik bagi free je. Takde sorang pun ndak.

4- Masalah kritikal cik, kelemak berada di sekitar lengan, perut dan belakang badan. Atas besar bawah kecik. Macam buah Epal. Sgt tak balance. Ada shape tapi mcm huruf V. Time ni snap gambar tuk audition. Haha, lawak la.


Argh, sgt tension la masa2 ni. Ada la jerit 'Help me Help me". Tapi sorang pun tak dgr. Kini cik dah halfway ke destinasi. Walau tak byk gambr tika kritikal dulu. kini semua haruslah jadi kenangan. Tak larat bawak badan cenggini.

7 comments:

myoliza said...

cik,
chaiyok! chaiyok!...welcome to a NEW YOU,...lupakan yang lama,..and sejarah x mungkin berulang ;-D

cik xxx said...

shishea akak

Jantan Terhangat said...

wah dah kurus ek..gambar ke 4 tu yg terbaru ek..?

Dzulfikri zulkiflE said...

Tinggalkan berat yg berat:D

cik xxx said...

Encik jantan,
eh, pelik pulak nama ko..

gmbr ke4 tu sebelum diet ni.
nantikan gmbr terbaru cik..


zul,
betul. kasi buang jauh@.
syuh syuh

Jantan Terhangat said...

jgn nanti kan sila post sekarang hehe

cik xxx said...

nanti cik upload,
nape, tergugat ke?

wah, femes ko skrg eh..
si zul tu promote blog